مشاوره کسب و کار خانگی

مشاوره کسب و کار خانگی

مشاوره کسب و کار خانگی یک حوزه گسترده است که بوسیله اون به افراد مختلف کمک میکنیم تا کسب وکار خودشون رو در محیط خونه راه اندازی و مدیریت کنن. با توجه به رشد روزافزون کسب و کارهای خانگی به خصوص بعد از پاندمی کوید ۱۹ اهمیت این مشاوره ها بسیار بیشتر از قبل شده.

عزیز داداش سلام، من رضا نکوئی هستم مدیر و مدرس آموزش های سایت صفر تا هزار کسب و کار. در این مقاله آموزشی از آموزشهای رشد کسب و کار به بررسی جنبه های مختلف مشاوره کسب و کار خانگی میپردازم و مواردی مثل مزایا، چالش ها، مراحل راه اندازی و نکات کلیدی راه اندازی کسب و کار خانگی  رو برات مطرح میکنم، اگر علاقه مند هستی حتما در ادامه با من همراه باش.

 

مزایا کسب و کار خانگی:

اگر به فکر راه اندازی یک کسب و کار خانگی هستی باید بهت بگم که گزینه جالب و جذابی رو انتخاب کردی، کسب وکار خانگی خوبیها و چالش های خاص خودش رو داره که در ادامه برات بیشتر توضیح میدم. ابتدا میریم سراغ مزایای کسب و کارهای خانگی.

 

کاهش هزینه ها:

در این اوضاع قمر در عقرب بازار هر چه هزینه کمتری داشته باشی به نفع خودت و رشد کسب و کارته. یکی از روشهایی که هزینه رو میتونه در روند مراحل رشد کسب و کار برات کاهش بده همینه که بیای و کسب و کارت رو در منزل راه اندازی کنی.

یکی از مهمترین هزینه ها برای کسب وکارهای کوچک، هزینه رهن و اجاره مغازه و یا دفتر کاره که با راه اندازی کسب و کار در منزل میتونی در این قسمت صرفه جویی قابل توجهی داشته باشی مخصوصا اگر در ابتدای راه اندازی کسب و کار مستقل خودت باشی.

 

انعطاف پذیری در ساعت کار:

وقتی کسب وکار خانگی خودت رو راه اندازی کردی دیگه لازم نیست سریک ساعتی مشغول به کار بشی و سر یک ساعتی کار رو تموم کنی، البته یکی از چالش های کسب وکارهای در منزل همین ساعت کار نامشخص داشته ولی بالاخره این انعطاف پذیری هم جزئی از کار خونگی است و نمیشه گفت بده.

هر زمان دلت بخواد میتونی شروع به کار کنی و هر زمان لازم بود دست از کار بکشی و در کنار خانواده حالشو ببری ! باید کار در منزل داشته باشی تا نعمت در کنار خانواده بودن رو احساس کنی. البته همین طور که گفتم این زاویه دید، خیلی حرف داخلشه و از خیلی از زاویه ها باید بررسی بشه و درست کار کنه تا مشکلی پیش نیاد.

 

امکان جذب مشتری از همه جا :

فرقی نداره شما یک مغازه داری یا یک دفتر کار اجاره کردی یا محصولات و خدماتت رو از منزل ارائه میکنی، اگر به سمت کسب و کار آنلاین خانگی بیای میتونی خیلی راحت از طریق اینترنت و وب سایت و شبکه های اجتماعی کسب و کارآنلاین خودت رو در منزل اداره کنی و درآمد خوبی هم داشته باشی.

البته ناگفته نماند که راه اندازی کسبوکار آنلاین خانگی چالش ها و داستانهای خودش رو داره و باید تخصص های زیادی رو برای رسیدن به درآمد جذاب از فضای انلاین یاد بگیری.

 

چالش های کسب و کار خانگی :

کسب و کارهای خانگی با چالش های مخصوص خودشون هم روبرو هستن، چالش هایی که واقعا نیاز به درک و تجربه داره و در ابتدای کار معضلات بزرگی میتونن باشن. ولی در مرور زمان و کسب تجربه های لازم این چالش ها کم رنگ و کمرنگ تر میشن تا جایی که میتونه دیگه اصلا به چشم نمیاد.

 

برخی از این چالش ها در راه اندازی کسب و کار خانگی موارد زیره.

مدیریت زمان :

همانطور که چند خط بالاتر خدمت گلت عرض کردم انعطاف پذیری در ساعت کار مشاغل خانگی نقطه مثبتی است که حتما باید با مدیریت زمان همراه باشه. حالا که در منزل مشغول به کار هستی و هر زمان دلت بخواد میتونی کار رو شروع کنی و هر زمان دلت بخواد میتونی کار رو تعطیل کنی، باید حواست به این نکته باشه که اگر مدیریت زمان نداشته باشی همه چی با هم قاطی میشه.

از خوبی و منافع در کنار خانواده بودن استفاده کن و لذت ببر، اما حواست به ساعت کار و تعطیلی هم باشه تا همه چی با هم درست پیش بره، باشه؟

 

تجهیزات و امکانات کار :

یکی دیگه از چالش های کسب و کارهای خانگی تجهیزات و امکاناتی است که برای راه اندازی کسب و کار نیاز داریم. البته با توجه به شغل خانگی شما این تجهیزات و امکانات متفاوت است و ممکنه برای بعضی از کسب و کارها دردسر ساز بشه.

مثلا اونجایی که شما شغلی رو انتخاب کردی که یک دستگاه بزرگ برای ادامه کار لازمه و فضای منزل هم جا نداره !

البته یکی از راه های قابل انتخاب در این طور مواقع، انتخاب شغل مناسب با توجه به فضای منزل است و اگر جای کمی دارین از کسب وکارهایی بهره بگیرین که نیاز به فضای خاصی نداره مثل کسب و کارهای اینترنتی و دیجیتال که با یک کامپیوتر یا موبایل قابل اجراست.

 

انزوا و گوشه گیری :

یکی دیگه از چالش های کسب و کارهای در منزل، احساس انزوا و گوشه گیر شدنه . وقتی با اجتماع و افراد مختلف در ارتباط نباشین ممکنه چنین حس بدی رو هم تجربه کنین.

برای این طور مواقع بهتون پیشنهاد میکنم که حتما ساعت کار رو مشخص کنین و در ساعت استراحت و غیر کاری خودتون برنامه های بیرون رفتن از خونه و ارتباط بیشتر با اجتماع رو داشته باشین، این طوری میشه این مشکل رو حل کرد.

 

مشتری یابی :

یکی از بزرگتری چالش های کسب وکارهای خانگی نبود مشتری و مشتری یابی است. اگر بهترین جنس رو هم تولید کنین اما مشتری و فروش نداشته باشین، چیزی تولید کردین که باید بندازین داخل سطل زباله.

مشتری یابی و نبود مشتری واقعا مشکل بزرگی برای کسب و کارهای خانگی است مخصوصا برای اون دسته از عزیزانی که ارتباط اجتماعی قوی نداشته باشن و نکاتی هم از کسب و کار آنلاین یاد نگرفتن.

برای این دسته از عزیزان تقریبا کسب و کار خانگی به بن بست میخوره و قابل ادامه دادن نیست.

اگر جز این دسته از عزیزان هستی اصلا نگران نباش، چون من داخل همین سایت آموزشهای رایگان و قدم به قدم فراوانی برای جذب مشتری و افزایش درآمد از طریق فضای آفلاین و انلاین دارم و میتونی با استفاده از این آموزشهای کاملا رایگان و قدم به قدم قطعا کسب و کار خانگی خودت رو رشد بدی و پیشرفت کنی.

برای مشاهده این آموزشهای رایگان که از قبل از انتخاب شغل شروع شده و تا رسیدن به موفقیت کامل در کسب و کار آنلاین برات آموزش داره بزن روی لینک زیر و برو به صفحه مخصوص این آموزشها.

آموزشهای قدم به قدم رشد کسب و کار

 

مراحل راه اندازی کسب وکار خانگی:

اگر تصمیم به راه اندازی یک کسب و کار خانگی داری، حتما مشاوره کسب و کار خانگی میتونه به تو کمک کنه تا بهترین تصمیم ها رو بگیری و بهترین درآمد رو از شغل خانگی خودت داشته باشی.

بنابراین اگر یک مشاور کسب و کارهای خانگی در اطراف خودت سراغ داری حتما یک جلسه با اون صحبت داشته باش.و اگر هم کسی به عنوان مشاور کسب و کار خانگی در نزدیکی خودت نداری میتونی از مشاوره با من استفاده کنی.

در صورت تمایل به برگزاری یک جلسه مشاوره با من میتونی ابتدا آموزشهای قدم به قدم رشد کسب و کار رو که چند خط بالاتر بهت معرفی کردم ببینی تا با توانایی های من آشنا بشی و بعد از اون در صورت تمایل میتونی به صفحه زیر برای رزرو وقت مشاوره مراجعه کنی.

مشاوره کسب و کار

 

 

و یا از فرم زیر برای ثبت روز و ساعت مشاوره خودت استفاده کن.


در حال بارگذاری ...


 

 

خوب بریم سراغ ادامه مطلب مراحل راه اندازی کسب و کار خانگی:

ایده پردازی و تحقیقات بازار:

اگر میخوای بعد از استفاده از مشاوره کسب و کار خانگی بهترین نتیجه رو بگیری یکی از نکاتی که در مشاوره به شما خواهند گفت رو اینجا بهت میگم استفاده کن: باید چرخی در بازار بزنی و نیازهای مردم رو بررسی کنی و ببینی چه شغلی میتونی راه اندازی کنی که یک نیاز اساسی از مردم رو برطرف کنه.

اگر میخوای یک کسب و کار خانگی راه اندازی کنی اولین کار اینه که باید فکر کنی چه شغلی رو باید راه اندازی کنی و برای پیدا کردن بهترین شغل باید به این مساله فکر کنی که مردم چه نیازی دارن که تو میتونی در کسب و کار خانگی خودت اون نیاز رو رفع کنی.

فراموش نکن که مردم برای رفع نیاز خودشون به شما پول خواهند داد و شما باید در منزل کالا یا خدماتی رو مهیا کنی که نیاز مردم رو برطرف کنه تا مردم به واسطه رفع اون نیازشون حاضر بشن به شما پول پرداخت کنن.

حالا هرچه نیازی قوی تر و مهم تری رو از طریق کالا یا خدمات خودت برطرف کنی، میتونی مشتری بیشتر و درآمد بیشتری داشته باشی.

پس بگرد و ببین با توجه به توانایی هایی داری، با توجه به مهارت ها و تخصص هایی که داری، کدام نیاز مردم رو میتونی برطرف کنی تا به درآمد و شغل خوبی در منزل برسی.

 

برنامه ریزی برای کسب و کار:

اگر از مشاوره کسب و کار خانگی یک مشاور با تجربه استفاده کنی، حتما به شما خواهد گفت که همین طور بی گدار نباید به آب بزنی. بعد از پیدا کردن یک ایده پولساز برای راه اندازی کسب و کار خانگی خودت، باید برای رشد و پیشرفت اون شغل خانگی برنامه و استراتژی داشته باشی.

یعنی باید بدونی دقیقا باید چیکار کنی و چطوری اون کسب وکار رو پیش ببری تا به بهترین نتایج برسه. اگر خودت نمیدونی باید چیکار کنی و قدم به قدم چه اقداماتی باید انجام بدی، حتما به یک مشاور کسب وکار خانگی مراجعه کن.

 

ثبت قاونی کسب وکار و دریافت مجوزها:

اگر میخوای بی دردسر و مزاحم به کسب وکار خودت مشغول بشی باید همه مجوزهای لازم رو با توجه به نوع شغلی که انتخاب کردی بگیری.

یک بار برای همیشه این کار رو انجام بده و شرش رو کم کن و نزار استرس نداشتن مجوز و مزاحمت های قانونی اذیتت کنه.

 

تهیه تجهیزات و امکانات:

در چهارمین قدم برای راه اندازی یک شغل خانگی باید به فکر خرید تجهیزات و امکانات لازم برای ادامه کسبوکار خودت باشی. حالا با توجه به مشاغل مختلف خانگی، امکانات و تجهیزات متفاوتی نیازه که باید برای شغل خودت اونها رو تهیه کنی و گرنه ادامه کار به مشکل میخوره.

فقط این نکته رو در اینجا بهت بگم که حتما لازم نیست بری و شغلی رو انتخاب کنی که هزینه سنگینی باید برای وسایل و تجهیزات بدی، خیلی از مشاغل خانگی با هزینه بسیار اندک و حتی مشاغل اینترنتی با هزینه تقریبا صفر قابل راه اندازی در منزل است.

حالا اینجا دیگه نمیشه اینها رو برات معرفی کنم اما همین قدر بدون که اگر هزینه خرید تجهیزات و امکانات رو نداری به راحتی میتونی بری سراغ یک شغل دیگه که هزینه کمتری نیاز داره.

 

راه اندازی وب سایت و حضور در فضای آنلاین:

داشتن یک وب سایت برای جذب مشتری و فروش انلاین از ضرویات هر کسب و کار امروزی است. کسب وکارهای خانگی هم که دیگه قطعا به این گزینه ها نیاز دارن چون مثل مغازه ها در دید و دسترس عموم نیستن و باید برای جذب مشتری و فروش خودشون یک فکر اساسی کنن.

در همین آموزشهای قدم به قدم ویدئویی که لینک اون رو بالاتر خدمتت ارائه کردم آموزشهای طراحی سایت و حضور در فضای آنلاین هم خواهم داشت.حتما یک سر به اون آموزشها بزن.

 

چه کسب و کار خانگی راه اندازی کنیم ؟

مبحت انتخاب شغل بحث گسترده و پیچیده ای است که اگر انتخاب نادرستی انجام بدی کمترین ضرر اون هدر رفتن چندین سال از عمر شریف شماست.

فرقی نمیکنه میخوای یک کسب و کار خانگی راه اندازی کنی یا یک کسب وکار بازاری، در هر صورت برای انتخاب شغل نیاز به یک آموزش جامع داری و خوشبختانه در سایت صفر تا هزار کسب و کار من (همین سایت) آموزشهای جامعی درباره انتخاب شغل هم مهیا شده و شما میتونی کاملا رایگان از این آموزشها استفاده کنی.

بزن روی لینک زیر و آموزشهای مخصوص انتخاب شغل رو ببین.

انتخاب شغل

 

نکات کلیدی برای موفقیت در کسب وکار خانگی:

اگر میخوای رشد و درآمد عالی رو تجربه کنی، حتما نکات زیر رو در برنامه کاری خودت بزار

  • اول اینکه از مشاوره کسب و کار خانگی حتما استفاده کن و اگر مشاوری در کنار خودت نداری از مشاوره با من که جلسه اول اون هم فعلا رایگانه استفاده کن.
  • دوم برای مدیریت زمان و استفاده بهینه از وقت برنامه داشته باش و نزار در کنار خانواده و در منزل بودن از راندمان کاری شما کم کنه
  • سوم حتما بازاریابی آنلاین و جذب مشتری و فروش از طریق فضای مجازی رو در برنامه کاری خودت بزار و گرنه کسب وکار بدون مشتری قطعا دچار مشکلات بسیار جدی خواهد شد
  • چهارم حتما محصولات و خدمات با کیفیتی ارائه کن که مشتری برات مشتری بیاره
  • پنجم توسعه مهارت ها و توانایی های شماست که باید حتما زمانی برای یادگیری و بالابردن مهارتهای خودت در هفته داشته باشی.

 

نتیجه گیری:

مشاوره کسب و کار خانگی میتونه یک راهنمای واقعا ارزشمند برای کسانی باشه که میخوان کسب و کار خانگی خودشون رو راه اندازی کنن.با در نظر گرفتن چالش ها و مشکلات مسیر راه اندازی کسب و کار، قطعا مشاوره کسب وکار خانگی میتونه راه نجاتی برای راه اندازی یک شغل خانگی بی دردسر باشه.

اگر مشاور مورد اعتمادی سراغ نداری حتما ابتدا از آموزشهای رایگان من که در این صفحه معرفی شد استفاده کن و هر زمان به این نتیجه رسیدی که تخصص و مهارت های من میتونه بهت کمک کنه بیا و از یک جلسه مشاوره رایگان من (اگر تا زمان مراجعه شما همچنان ارائه بشه) استفاده کن.

سوالی داشتی کمی پایین تر در قسمت دیدگاه ها بنویس، خودم در اولین فرصت حتما پاسخ میدم.

اگر به مطالعه در مباحث مشاور کسب و کار علاقه داری، خوندن موارد زیر روهم به شما توصیه میکنم:

مشاور کسب و کار کیست

بهترین مشاور کسب و کار

مشاوره کسب و کار رایگان

خدمات مشاوره کسب و کار

مشاوره کسب و کار کوچک

ارادت، داداش رضا.

رضا نکوئی

رضا نکوئی

مدیر و مدرس سایت صفر تا هزار کسب و کار ، از سال 1380 در کار طراحی ، تبلیغات و بازاریابی هستم ، از سال 1390 طراحی سایت و در کنارش تولید محتوا انجام میدم
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها