مراحل راه اندازی کسب و کار در ایران
میخوای برای خودت شغلی راه بندازی اما نمیدونی مراحل راه اندازی کسب و کار در ایران چطوریه و چه مراحلی رو باید طی کنی تا بتونی یک کسب و کار موفق ایجاد کنی؟ در این مقاله بصورت دقیق و کاملا بومی طبق تجربه ۲۲ ساله خودم این مراحل رو برات توضیح میدم و لینک مشاهده آموزشهای کاملا رایگان مخصوص اون قسمت رو هم برات میزارم.
سلام، من رضا نکوئی هستم مدیر و مدرس آموزشهای وبسایت صفر تا هزار کسب و کار. از سال ۱۳۸۰ در کار طراحی و تبلیغات، بازاریابی و جذب مشتری در فضای آنلاین و آفلاین هستم.
در این مقاله مرحله به مرحله بهت میگم که برای راه اندازی یک کسب و کار موفق در ایران باید چه کنی. پس این مراحل رو بدقت بخون و آموزشهای رایگان مخصوص هر قسمت رو هم کلیک کن و به دقت ببین. آماده ای ؟ بزن بریم.
مرحله ۱، نقشه راه موفقیت در کسب و کار:
هر کسی که در ایران میخواد برای خودش کسب و کاری راه اندازی کنه، باید یک نقشه راه برای موفق شدن در راه اندازی یک کسب و کار پررونق داشته باشه، فقط وقتی به راحتی به اهداف خودت در کسب و کار میرسی که بدونی مسیر تاسیس و راه اندازی و مسیر رشد و پیشرفت کسب و کار دقیقا از کدوم طرفه.
اگر یک نقشه راهی برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار داشته باشی که مرحله به مرحله بهت بگه الان باید چیکار کنی، قطعا در انتهای مسیر اون نقشه راه، تو به موفقیت عالی میرسی.
اگر میخوای با نقشه راه عملی برای رشد کسب و کار آشنا بشی و بدونی دقیقا در ابتدای راه اندازی کسب و کار چه برنامه ریزی هایی باید داشته باشی، حتما صفحه زیر رو در سایت صفر تا هزار کسب و کار مطالعه کن:
سایر آموزشهای بخش نقشه راه رشد کسب و کار هم بصورت ویدئویی در لینک های زیر در دسترس شماست، ببین و لذت ببر.
قدم ۱ : ۱۱مرحله رشد قطعی کسب و کار
قدم ۲ : تنها روش رشد سریع کسب و کار
قدم ۳ : نقش جملات انگیزشی در رشد کسب و کار
قدم ۴ : چطوری تصمیم های بهتری در کسب و کار بگیریم؟
قدم ۵ : کاسب آگاه و کاسب غافل
مرحله ۲، نقش من و نقش خداوند در موفقیت کسب و کار:
از اونجایی که همه ما ایرانی ها همیشه در همه مراحل زندگی یک نیم نگاهی به خدای رحمان داریم و منتظریم ببینیم خداوند رحمان قراره چه کاری برای ما انجام بده و ما رو چطوری به موفقیت برسونه، به نظر من بر هر ایرانی واجبه یکبار بشینه و تکلیف خودش رو مشخص کنه و کمک خداوند رو واضح درک کنه و بدونه خودش در رسیدن به موفقیت کسب و کار چقدر دخیله و خداوند چه مقدار در رشد کسب و کارش بهش کمک میکنه.
اگر این نکته هم در ذهن مبارک جنابعالی یک دغدغه است، بد نیست همین اول کار تکلیفت رو باهاش مشخص کنی تا بدونی کجا باید از خداوند توقع کمک داشته باشی و کجا نباید چنین توقعی داشته باشی و خودت رو سرکار نزاری.
من در سه ویدئو جامع درباره سه موضوع مورد نیاز در این باره آموزشهای کامل رو برات ضبط کردم، حتما این سه تا ویدئو رو هم ببین.
این سه ویدئو قدم های ۶ تا ۸ آموزشهای رشد قطعی کسب و کار منه.
قدم ۶ : نقش و کمک خداوند به رشد کسب و کار
قدم ۷ : نقش و کمک خودم به رشد کسب و کار
قدم ۸ : چرا کفار کسب و کار بهتری دارن
مرحله ۳، انتخاب و یا تغییر شغل:
خوب در این مرحله وقتشه که برای خودت شغلی انتخاب کنی و یا اگر کسب و کاری داری و ازش راضی نیستی بدونی چطوری باید اون شغل رو عوض کنی. اصلا تغییر شغل برای شما مناسب هست یا نه؟
اگر شغلی نداری، چه شغلی باید انتخاب کنی که بهترین شغل ممکن در این دنیا برای شخص شما باشه و بتونی بهترین و زیباترین نتایج رو در اون شغل بگیری؟
اگر قرار باشه به موفقیت در شغل و کسب و کار خودت برسی اینکه چه شغلی برای خودت انتخاب کنی و در اون شغل سالها وقت خودت رو بزاری خیلی مهمه، درست میگم؟
در قدم های ۹ تا ۱۶ آموزشهای رایگان صفر تا هزار کسب و کار آموزشهای کامل این قسمت رو میتونی ملاحظه کنی که لینک اونها رو در خط بعد برات میزارم.
قدم ۹ : نحوه تفکر، کارمندی بهتره یا شغل آزاد
قدم ۱۰ : روش انتخاب بهترین شغل
قدم ۱۱ :تصمیم آخر برای انتخاب شغل
قدم ۱۲ : تغییر شغل
قدم ۱۳ : معرفی یک شغل پولساز
قدم ۱۴ : راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه
قدم ۱۵ : از کسب و کارهای جهنمی تا کسب و کارهای بهشتی
قدم ۱۶ : انتخاب بهترین ایده کسب و کار
مرحله ۴، تاب آوری، تحمل کردن آگاهانه مشکلات مسیر کسبوکار:
بعد اینکه کسب و کاری برای خودت انتخاب کردی که بهترین شغل برای شخص شما بود، باید بدونی که مسیر رشد کسبوکار پر از مشکلاته!
باید بدونی که برای رسیدن به درآمد عالی باید فراز و نشیب های زیادی رو طی کنی، باید بتونی طاقت بیاری تا به روزهای خوش کسبوکار هم برسی.
باید از مسیر این مشکلات آگاهانه عبور کنی و حتی لذت هم ببری، خوب چطوری باید به این مشکلات غلبه کرد و حتی پیشرفت کرد؟ آیا واقعا این مطلب شدنیه یا در حد حرف و شعاره؟
این نکات آموزشهایی است که در قدم ۱۷ تا ۲۱ آموزشهای رشد قطعی کسب و کار کامل برات درباره اونها صحبت کردم. قدم ۱۷ تا ۲۱ در فصل چهارم این آموزشهای رایگانه که میتونی اون آموزشها رو در صفحات زیر ببینی.
قدم ۱۷ : مشکلات راه اندازی کسب و کار
قدم ۱۸ : راه حل مشکلات کسب و کار
قدم ۱۹ : لذت بردن از کسب و کار و مشکلات مسیر آن
قدم ۲۰ : پیشرفت در کسب و کار
قدم ۲۱ : کمبود سرمایه در گردش
مرحله ۵، یادگیری مهارتهای کسبوکار:
ممکنه در مرحله سوم شغلی رو برای خودت انتخاب کرده باشی که بهترین شغل برای تو باشه، اما هیچ تخصص و مهارتی در اون شغل نداشته باشی. اینجاست که لازم میشه و باید مهارتهای مخصوص اون شغل رو فرابگیری تا بتونی خدماتی عالی به مشتریانت بدی و درآمد عالی تر کسب کنی.
اگر میخوای آموزشهای یادگیری مهارت های شغل انتخاب شده رو ببینی باید به قدم ۲۲ تا ۲۵ آموزشهای رایگان رشد کسب و کار مراجعه کنی که لینک اون آموزشها رو هم در خط بعد برات میزارم.
قدم ۲۲ : دنبال یادگرفتن مهارتهای شغلی، بودن یا نبودن !
قدم ۲۳ : ۳ روش یادگیری مهارتهای شغل انتخاب شده
قدم ۲۴ : جلو زدن از اوستا کار
قدم ۲۵ : نکات مهم کارآموزی و کارورزی
مرحله ۶، بررسی جوانب راه اندازی کسب و کار:
خوب اگر در مرحله پنجم، مهارتهای مخصوص شغلی که انتخاب کردی رو کامل یاد گرفته باشی و به یک اوستا کار برای خودت تبدیل شده باشی، الان دیگه وقتشه که کسب و کار مستقل خودت رو بزنی، درسته؟
خوب قبل از راه اندازی کسب و کار چه نکاتی رو باید چک کنی؟ چه مواردی رو باید بررسی کنی؟ تا با خیال راحت بری و کسب و کار مستقل خودت رو راه اندازی کنی و به مشکل نخوری؟
اگر در این مرحله با نگاهی باز جوانب مختلف راه اندازی کسب و کار مستقل خودت رو بررسی کنی و در زمان درست به روش درست شغل خودت رو راه اندازی کنی، حتما از خیلی از مسائل و مشکلات بدون این اقدام به دور خواهی بود.
در فصل ششم آموزشهای رشد قطعی کسب و کار درباره جوانب راه اندازی کسب و کار و بررسی جنبه ای مختلف اون کامل برات توضیح دادم و این آموزشها رو هم میتونی کاملا رایگان در صفحات زیر مشاهده کنی .
قدم ۲۶ : شرایط لازم برای راه اندازی کسب و کار مستقل
قدم ۲۷ : تنهایی شروع کنم یا کارمند یا هم استخدام کنم؟
قدم ۲۸ : کسب و کار آفلاین بزنیم یا کسب و کار آنلاین
قدم ۲۹ : در کسب و کارم شریک بگیریم یا نگیرم ؟
قدم ۳۰ : مهمترین عوامل موفقیت در کسب و کار
قدم ۳۱ : در کسبوکار چطوری به منافعی بیشتر از پولدار شدن برسیم؟
مرحله ۷، راه اندازی کسب و کار آفلاین و فیزیکی :
خوب الان دیگه وقتشه که با توجه به شغلی که برای خودت انتخاب کردی، یک مغازه اجاره کنی، یا یک دفتر کار بگیری، یا یک کارگاه تولیدی بزنی یا ….
خلاصه اینکه در مرحله هفتم بعد از بررسی جوانب مختلف راه اندازی کسب و کار میتونی فعالیت تجاری خودت رو بصورت آفلاین شروع کنی. آموزشهای مخصوص راه اندازی کسب و کار فیزیکی و آفلاین رو هم میتونی در لینک های زیر ببینی.
قدم ۳۲ : تفاوت های کسب و کار آفلاین و کسبوکار آنلاین
قدم ۳۳ : پیشگویی درباره موفقیت یا شکست کسبوکار شما
قدم ۳۴ : تعریف برنامه ریزی، بررسی و تحلیل بازار، تعیین اهداف کسبوکار
قدم ۳۵: برنامه ریزی برای مکان کسب و کار
قدم ۳۶: برنامه ریزی برای هویت کسب و کار
قدم ۳۷: برنامه ریزی برای توسعه کسبوکار و قیمت گذاری محصولات
قدم ۳۸: برنامه ریزی برای بهبود عملکرد و برنامه ریزی برای کسب وکارهای بزرگتر
تبلیغات آفلاین و سنتی :
یکی از آموزشهای فصل هفتم درباره تبلیغات سنتی و تبلیغات آفلاین است. در آموزشهای ویدئویی این قسمت به طور کامل برای عزیزانی که کسب و کار فیزیکی دارن توضیح دادم که چه نکات مهمی رو باید در تبلیغات سنتی برای کسب و کار فیزیکی خودشون رعات کنن.
از روشهای مختلف تبلیغات گرفته، تا بهترین و بصرفه ترین روش تبلیغاتی و اینکه چطوری ایده های مختلف تبلیغاتی رو پیدا کنیم و کلی آموزش دیگه .
اگر میخواین درباره تبلیغات آفلاین برای کسب و کار های سنتی اطلاعاتت رو بیشتر کنی، بهتره به صفحه مخصوص این قسمت که لینک اون رو در خط بعد برات میزارم سری بزنی.
البته با خوندن ادامه مراحل راه اندازی کسب و کار در ایران که در این مقاله برات میارم شاید هم به این نتیجه برسی که کسب و کار آنلاین برای تو بهتر باشه. بنابراین از آموزشهایی که در ادامه و بعد از راه اندازی کسب و کار فیزیکی برات دارم حتما استفاده کن.
مرحله ۸، ارتباط با مشتریان :
بعد از راه اندازی بیزینس خودمون در مرحله هفتم، در مرحله هشتم باید یادداشته باشیم چگونه با مشتریان تعامل کنیم. چطوری مشتریان رو حفظ کنیم و چطوری کاری کنیم که مشتریان فقط از ما خرید کنن.
اگر ارتباط با مشتریان و تعامل با اونها و حفظ مشتریان رو به خوبی اجرا کنیم، یک مشتری بارها و بارها از ما خرید خواهد کرد و به سراغ رقبای ما نخواد رفت.
پس بنابراین یکی از مراحل راه اندازی بیزینس در ایران و تداوم این بیزینس ارتباط با مشتریان و حفظ و تعامل با اونهاست که اگر میخوای آموزشهای مخصوص این قسمت رو ببینی به صفحه اول سایت بیا و بقیه فصل ها و قدم های رشد کسب و کار رو در اونجا ببین.
صفحه اول سایت صفر تا هزار کسب و کار
مرحله ۹، راه اندازی کسب و کار آنلاین:
اگر در مرحله هفتم کسب و کار آفلاین و فیزیکی خودت رو راه اندازی کردی، در مرحله نهم وقتشه که از رقبا عقب نمونی و کسب و کار خودت رو آنلاین هم کنی. الان در این دور و زمونه فقط یک مغازه داشتن، فقط یک دفتر کار داشتن و فقط منتظر جذب مشتری بصورت سنتی بودن شما رو به موفقیت کامل نمیرسونه.
باید شغلت رو آنلاین هم اجرا کنی و از فضای مجازی و دنیای اینترنت هم مشتری جذب کنی. بنابراین به این مرحله رشد کسبوکار که برسی حتما وقت آنلاین شدن شغل شماست، و لینک آموزشهای کسب و کار آنلاین در صفحه اول برای شما قرار خواهد گرفت.
مرحله ۱۰، شاخص شدن بین رقبا:
بعد از اجرای همه مراحل فوق اگر بخوای یک بیزینس واقعا درجه یک داشته باشی باید مراحل شاخص شدن بین رقبا رو طی کنی، باید کاری کنی که در بین همکاران خودت رتبه یک و نفر اول شغل خودت باشی.
و آموزشهای این قسمت هم بعد از ضبط شدن در صفحه اول سایت قرار خواهد گرفت.
ارادتمند، رضا نکوئی