شناسایی و بررسی ایده های کسب و کار

شناسایی و بررسی ایده های کسب و کار

در دنیای کسب و کارهای امروزی که هر روز شاید تغییرات و بروز شدن روشهای اجرای کسب و کارهای مختلف هستیم، ایده های جدید و خلاقانه نقش پررنگی در موفقیت هر کسب و کار دارن. پیدا کردن ایده های بکر و ناب و تبدیل کردن اون ایده ها به کسب درآمد عالی واقعا کار ساده ای نیست.

اگر به دنبال آموزشهای رایگان و جامع پیدا کردن ایده برای کسب و کارت خودت هستی، حتما این صفحه رو مطالعه کن: ایده های کسب و کار  . در این صفحه خلاصه همه نکات و آموزش های ایده های کسب و کار رو یکجا میتونی ببینی.

عزیز داداش سلام، من رضا نکوئی هستم مدیر و مدرس آموزشهای سایت صفر تا هزار کسب و کار و در این مقاله میخوام درباره شناسایی ایده های کسب و کار توضیحات لازم رو برات ارائه کنم تا خیلی راحت تر بتونی ایده های ناب برای کسب و کار خودت پیدا کنی و اونها رو تبدیل به ثروت حلال کنی. آماده ای ؟

 

ایده پردازی و خلاقیت:

ایده پردازی و پیدا کردن ایده های جذاب اولین قدم برای داشتن کسب و کار پررونقه، حالا سوال اینه که چطوری و از کجا این ایده های خفن رو پیدا کنیم و روی اونها کار کنیم تا بتونیم از این ایده های کسب و کار به درآمد برسیم؟

 

کنجکاوی با چشمان باز:

یکی از ساده ترین راه های پیدا کردن ایده های کسب و کار، جمع کردن هوش و حواس ۵گانه است. وقتی صحبت از ایده کسب و کار میشه،  منظور استفاده از فرصت ها برای ایجاد کسب و کار پردرآمده، غیر اینه ؟

اگر با دقت به اطراف خودمون نگاه کنیم و به مشکلات مردم در جامعه توجه کنیم، به احتمال خیلی زیاد مشکلاتی رو خواهیم دید که میتونه راه حل اونها دست ما باشه و این یعنی یک ایده برای تولید درآمد.

شما چه توانایی ها و مهارتهایی داری؟ این توانایی و مهارت های شما چطوری میتونه یک مشکل موجود در جامعه رو حل کنه ؟

بنابراین فقط کافیه بگردی و یک سوال بدون پاسخ رو که در حدود توانایی و سلایق خودت هست پیدا کنی، احتمالا این گزینه میتونه یک ایده کسب و کار برای شما باشه. ممکنه مشکلات زیادی در زندگی روزانه مردم ملاحظه کنی، اما وقتی بررسی میکنی خواهی دید که این مشکلات قبلا از طرف سایر افراد شناسایی شده و به عنوان یک فرصت کسب و کار مورد استفاده قرار گرفته، سوالی که اینجا پیش میاد اینه که :

آیا این فرصت دیگه قابل استفاده نیست؟

در بسیاری از موارد ممکنه کسانی که قبلا اون فرصت رو شناسایی کردن و در حال کسب درآمد از اون فرصت هستن به کیفیت لازم برای رفع اون مشکلات به مردم جامعه سرویس ندن. بنابراین اگر شما راه حل بهتری برای همون مشکل ارائه کنی، احتمال اینکه مشتریان وفادارتری پیدا کنی هست.

حالا بگرد و ببین تو چطوری میتونی اون مشکل رو به نحوی بهتر از بقیه رقبا حل و فصل کنی؟ شاید تونستی سهم ارزشمندی از بازار رو برای خودت کنی.

 

تحقیق، بررسی و مطالعه :

در دنیای امروزی که دسترسی به اینترنت این منبع عظیم اطلاعات این قدر ساده شده، تحقیق و بررسی یک موضوع کار خیلی ساده ای شده. بزن به دل اینترنت و وب سایت های مختلف و کتابهای گوناگون و درباره علایق و سلیقه های خودت اطلاعاتت رو بیشتر کن.

احتمال اینکه کشف جدیدی از خودت و توانایی هات و کارهایی که بتونی برای مردم انجام بدی و از اونها دستمزد بگیری هست.

بنابراین ذهنت رو درگیر این مساله ایده های کسب و کار کن و مثل کسی که توی خیابون دنبال ماشین قرمز میگرده، توی هر سوراخ سمبه ای دنبال پیدا کردن ایده باش، مطمئن باش که عاقبت جوینده، یابنده است.

 

چارچوب های ذهنی رو بشکن :

بسیاری از ایده های ناب که تبدیل به منبع درآمد عالی برای طراح خودشون شدن، خارج از چارچوب ها پیدا شدن.

محدود نباش، نگو نمیشه، مثل کودکی که خیال پردازی میکنه ذهنت رو آزاد بزار. ما داریم از پیدا کردن ایده های کسب و کار جدید صحبت میکنیم، بنابراین خودت رو محدود به قواعد و قانون های خاصی نکن و بزار ذهنت به هر کجا که میخواد سرک بکشه.

هیچ بعید نیست مثل خیلی از مخترعین بعدا زیر دوش حمام اون ایده در ذهنت جرقه خودش رو بزنه و شرایط ثرومند شدن آینده شما رو فراهم کن، باور کن همینه و خیلی از ایده ها این طوری به ذهن طراح ایده رسیده.

 

مشورت و تبادل نظر :

درباره ایده های کسب و کار خودتون با هر کسی مشورت نکنین، خیلی از افراد ظرفیت شنیدن این حرفها رو ندارن و ممکنه افکار شما رو به مسخره بگیرن و شما رو از ادامه راه منصرف کنن.

اما اگر فرد ارزشمندی که توانایی درک و همراهی شما رو داشته باشه در اطراف خودتون دارین، حتما موضوع رو باهاش در میون بزارین، این افراد میتونن به باز شدن ذهن و زدن جرقه ای برای پیدا کردن ایده کسب و کار مورد نیاز کمک کنن.

 

تحلیل نیازها و مشکلات جامعه :

هر ایده ناب کسب و کار به یک مشکل جامعه بهترین پاسخ رو داده، بنابراین اگر جستجوگر مشکلات جامعه و افراد اطراف خودمون باشیم، میتونیم مشکلات جامعه رو بهتر ببینیم و برای حل اونها راه حلی بر اساس توانایی ها و مهارت های خودمون پیدا کنیم و چه بسا اون راه حل واقعا چاره کار باشه و به مردم برای زندگی بهتر کمک کنه و افراد حاضر بشن بابت راه حل ما هزینه کنن.

 

مکالمه و نظرسنجی:

اگر توانایی و تخصص هایی داری، این یعنی شما میتونی دردی از کسی رو درمان کنی.

چه کسانی به مهارت ها و تخصص های شما نیاز دارن؟ با این افراد گفتگو کن و از اونها راجع به مشکلی که تخصص اون دست شماست سوال کن. خیلی وقت ها این افراد به شما خواهند گفت که اگر کسی پیدا شود و مشکل اونها رو به فلان شکل ممکن حل کند چقدر عالی خواهد شد!

تخصص دست شماست، روش حل مساله پیشنهاد اونهاست، یک ایده جدید برای شما پیدا نشد ؟!

 

کاوش در فضای آنلاین:

وب سایت و وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی محلی مناسب برای کاوش در دنیای اینترنت، بررسی و تحقیق مشکلات مختلف و پیدا کردن راه حل برای اونها با توجه به علایق و سلیقه های شماست.

از این دنیای عظیم اطلاعات اگر درست استفاده کنی، قطعا ایده های نابی برای کسب و کار خودت میتونی دست و پا کنی، در گوگل جستجو کن. از هوش های مصنوعی مثل جیمینای گوگل یا چت جی پی تی استفاده کن، این دو مورد واقعا بی نظیر هستن و همانند دانشمندی میتونن به تو کمک کنن.

 

تجزیه و تحلیل اطلاعات بدست آمده:

در نهایت با تجزیه و تحلیل اطلاعاتی که از منابع مختلف به دست آوردی میتونی یه جمع بندی داشته باشی و در صورت نیاز اونها رو با هم ترکیب کنی و به یک ایده ناب کسب و کاری برسی.

البته میدونم که برای خیلی از شما عزیزان که این مقاله رو میخونین به این راحتی به یک ایده کسب و کار دست پیدا کردن میسر نمیشه و شاید برای بعضی ها خوندن این مقاله بیشتر نقش گمراه کننده رو داشته باشه و بیشتر این عزیزان رو گیج کنه و ندونن که دقیقا باید چیکار کنن.

اگر شما هم جز این دسته از افراد بودین، بدونین که مشکل شما از تازگی این اطلاعات و کمبود اطلاعات شماست، احتمال زیاد به تازگی در این زمینه ها در حال مطالعه هستین برای همینه که گیج شدین. بهترین توصیه من برای این دسته از دوستان اینه که به مطالعه ادامه بده، کم نیاز و نگو حوصله ام سر رفت و چیزی دستگیرم نشد.

بخون و مطالعه کن، کم کم ذهنت با این مطالب خو میگیره و مسیر درک مطالب برات باز میشه و اونوقت خیلی راحت تر میتونی به نتیجه برسی ، بنابراین کم نیار و به تحقیقات و مطالعه خودت ادامه و فراموش نکن که : واقعا جوینده یابنده است !

 

شناسایی فرصت های موجود در بازار:

بعد از بررسی و کاوش در نیازهای ملت و پیدا کردن بهترین راه حل برای این نیازها با توجه به توانایی هایی که داری، حالا باید به دنبال بهترین فرصت های موجود  در بازار باشی تا سرفرصت نون رو بچسبونی به تنور ! اوکی هستی یا نه؟

 

شناسایی رقبا و بررسی آنها:

ممکنه بهترین ایده رو هم پیدا کنی اما افرادی قبل از شما در اون ایده مشغول کار و کسب درآمد شده باشن، کاری که در این طور مواقع باید انجام بدین اینکه که این رقبای ناززززززنین رو بررسی کنی، تجزیه و تحلیل کنی و ببینین این دوستان عزیزتر از جان ! چطوری دارن به ملت خدمات میدن.

کجای کار این رقبای گرامی عالی و کار کارشون میلنگه؟ خوبی های اونها رو الگو برداری کنی و عیب و ایرادهای اونها رو رفع کنی تا وقتی مشتریان این ایده ، از کیفیت خدمات شما مطلع شدن همگی به سمت شما با چوب و چماق هجوم بیارن !!

ببخشید اشتباه شد، همگی مشتاقانه بیان و از خدمات شما که ظاهرا از رقبا بهتر شده استفاده کنن، اوکی؟

 

بررسی مسیر ذائقه مشتریان در بازار:

حواست باید به بازار باشه، کجا و کی ملت نظر تازه دارن و خدمات بهتری از شما میخوان؟

از تغییرات بازار و سلیقه های مشتریان باید با خبر باشی و در اولین فرصت نیاز جدید مشتریان رو در ایده و کسب و کار خودت پیاده کنی تا همیشه در صدر جدول بهترین های اون کسب و کار قرار بگیری و همیشه بهترین مشتریان و بیشترین درآمد ها برای تو باشه.

 

بررسی حجم تقاضا :

مشتریان دلبند ایده و کسب و کار نوپای شما چقدر به این کالا یا خدمات علاقه دارن؟ اون قدری هست که بتونی در اون کسب و کار بمونی و درآمد معقولی داشته باشی؟

اینجاست که باید بر مبنای یک سری بررسی و تجزیه و تحلیل اصولی مطمئن بشی که ملت حاضرن برای ایده شما پول بدن و شما به درآمد برسی.

 

کلوم آخر :

عزیز داداش رضا، مخلص کلوم این میشه که خلاصه :

در ره منزل لیلی که خطرهاست درآن       شرط اول قدم آن است که مجنون باشی

پیدا کردن ایده های ناب و پولساز کار ساده ای نیست، اما اگر اعتماد به نفست رو گم نکنی و طبق نکات گفته شده در این مقاله پیگیر ماجرا باشی، قطعا به نتایج مطلوب میرسی.

راستی بگو ببینم از آموزشهای ویدئویی و قدم به قدم و کاملا رایگان رشد کسب و کار من که از صفر تا هزار کسب و کار رو آموزش میدم خبر داری این نه ؟

این آموزشها همین الان در دسترس شماست، بزن روی لینک زیر و این آموزشهای قدم به قدم و رایگان رشد کسب و کار رو حتما ببین.

آموزشهای قدم به قدم رشد قطعی کسب و کار

خیلی ارادت داریم ، داداش رضا

رضا نکوئی

رضا نکوئی

مدیر و مدرس سایت صفر تا هزار کسب و کار ، از سال 1380 در کار طراحی ، تبلیغات و بازاریابی هستم ، از سال 1390 طراحی سایت و در کنارش تولید محتوا انجام میدم
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها