کسب و کار اینترنتی جدید، از شروع تا موفقیت

کسب و کار اینترنتی جدید

اگر میخوای برای خودت یک کسب و کار اینترنتی جدید راه اندازی کنی و از فضای مجازی پول در بیاری ولی نمیدونی از کجا باید شروع کنی و مراحل کار رو نمیدونی، در این مقاله با من همراه باش تا درباره کسب و کار اینترنتی و مراحل مختلف اون از ابتدا تا رسیدن به موفقیت برات توضیح بدم.

سلام، حالتون چطوره؟ من رضا نکوئی هستم مدیر وبسایت صفر تا هزار کسب و کار. همانطور که شما هم شاهد هستین در سالهای اخیر تکنولوژی و رشد روز افزون کسب و کارهای آنلاین باعث شده تا مدیر هر کسب و کاری به فکر استفاده از فضای مجازی، رشد و توسعه کسب و کار خودش باشه.

کسب و کارهای اینترنتی با توجه به پتانسیل بالایی که دارن تونستن میلیونها نفر رو به خودشون جذب کنن، حالا بریم تا با هم بررسی کنیم که چطوری یک کسب و کار اینترنتی جدید بزنیم و اون رو به رشد و موفقیت برسونیم.

اولین قدم، بررسی بازار:

شناخت بازار و بررسی نیاز افرادی که میخواین به اونها کالا یا خدماتی عرضه کنین اولین کاری است که باید انجام بدین. چه کالا یا خدماتی رو دارین که میخواین از طریق اینترنت اون رو عرضه کنین؟ چه کسانی به کالا یا خدمات شما نیاز دارن؟ چطوری میتونین با این افراد ارتباط بگیرین و اونها رو جذب کسب و کار خودتون کنین؟

اگر میخواین در یک کسب و کار اینترنتی جدید به موفقیت برسین باید بدونین کالا یا خدمات شما دقیقا چه مشتریانی داره و چطوری به این مشتریان کمک میکنه تا زندگی بهتر و راحت تری با محصول شما داشته باشن. بنابراین بررسی بازار، شناخت مشتریان و نیاز اونها به خدمات شما اولین گامی است که میتونه به موفقیت کسب و کار آنلاین شما کمک کنه.

دوم قدم، بررسی رقبا:

در قدم دوم باید بدونین در کسب و کار شما در فضای آنلاین چه رقبایی وجود دارن، چطوری مشتریان رو جذب میکنن و به چه شکل تلاش میکنند تا خدمات بهتری به مشتریان ارائه کنن تا مشتریان جذب اونها بشن.

وقتی به بررسی رقبا بپردازین نقاط ضعف و قوت اونها رو بشناسین، اونوقت میتونین استراتژی بهتری بچینین تا به گونه ای به مشتریان خدمات بهتری ارائه کنین تا وقتی مخاطبان شما از کسب و کار شما و کیفیت خدمات شما مطلع شدن، فقط جذب شما بشن.

قدم سوم، استراتژی و برنامه ریزی:

در بخش استراتزی باید دقیقا مشخص کنین چه هدفی در کسب و کار اینترنتی جدید خود دنبال میکنین،چه هدف های کوتاه مدتی مثل رسیدن به ۵۰ میلیون فروش در ماه اول و یا چه اهداف بلند مدتی مثل رسیدن به سود ماهیانه ۱۰۰ میلیون بعد ۱۸ ماه دارین.

توجه داشته باشین که هدف های کوتاه مدت و بلند مدتی که تعیین میکنین باید قابل اندازه گیری، قابل دست یابی و متناسب با منابع و توانمندی شما باشه، این جمله یعنی هر هدفی باید یک پشتوانه تقریبا منطقی برای اجرا و رسیدن به اون هدف داشته باشه و با بلند پروازی غیرواقع بینانه نمیشه به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت رسید.

قدم چهارم، برنامه ریزی مالی:

به لحاظ مالی باید دقیقا بدونین برای راه اندازی این کسب و کار آنلاین به چه مقدار سرمایه نیاز دارین؟ چقدر درآمد احتمالی در ماه خواهین داشت، نقاط قوت و ضعف شما در تولید سود کدام قسمت ها است؟ و با یک هدف و برنامه مشخص تلاش کنین تا با فروش بیشتر پاسخگوی هزینه ها باشین تا بدونین با ادامه کسب و کار زمینه ساز سود و درآمد بیشتر بشین.

قدم پنچم، راه اندازی کسب و کار اینترنتی جدید:

کسب وکار آنلاین خودتون رو میخواین بر کدام بستر فضای مجازی راه اندازی کنین؟ میخواین یک وبسایت داشته باشین یا یک پیج دراینستاگرام یا مثلا یک صفحه در تلگرام؟

هر کدام از این موارد دغدغه ها و نکات ریز و درشت فنی خودشون رو دارن. اینستاگرام با اینکه فیلتر شده بعلاوه وبسایت دو گزینه برتر برای راه اندازی یک شغل آنلاین با درآمد عالی میتونن باشن، اما قبل از راه اندازی این کسبوکار آنلاین جدید باید مهارتهای اجرا و راه اندازی این بخش رو فرا بگیرین وگرنه نمیتونین به موفقیت در کسب وکار اینترنتی خودتون برسین.

قدم ششم، بازاریابی آنلاین:

برای یک کسب وکار اینترنتی که بتازگی راه اندازی کردین باید از روشهای آنلاین بازاریابی و تبلیغات استفاده کنین تا بتونین سرعت رشد کسب وکار خودتون رو افزایش بدین.

روشهایی مانند بازاریابی با محتوا، تبلیغات در شبکه های اجتماعی، سئو وبسایت و رسیدن به صفحه اول گوگل، ادورز و تبلیغ در گوگل و امثال این روشها میتونه مشتریان خیلی بیشتری به دکان آنلاین شما بیاره.

قدم هفتم، تعامل و ارتباط با مشتریان:

پاسخگویی سریع به مخاطبین، رفع ابهامات اونها و ایجاد اعتماد بیشتر در مشتریان از جمله کارهایی است که با ایجاد ارتباط مداوم با مخاطبین قابل انجام میشه. داشتن فرم تماس با ما، چت و گفتگوی آنلاین و پشتیبانی تلفنی مشتریان، نیاز هر وبسایت و یا کسب و کار جدید اینترنتی است تا مشتریان حس بهتری از خرید از مجموعه شما داشته باشن.

قدم هشتم، ارزیابی کسب وکار:

در دوره های کوتاه مدت و بلند مدت باید نحوه فعالیت، کیفیت ارائه خدمات و محصولات خودتون رو ارزیابی کنین تا متوجه بشین چه خوبیهایی باعث رشد کسب و کار شما شده و کدام نواقص جلوی رشد بیشتر درآمد آنلاین شما رو گرفته.

وقتی اطلاعات دقیق و درستی از فعالیت خودتون داشته باشین و در پی رفع ایرادات و مشکلات باشین و نقاط قوت رو قوی تر کنین، این طوری آینده خوب کسب درآمد اینترنتی خودتون رو تضمین میکنین.

قدم نهم، گسترش کسب و کار اینترنتی:

بعد از بررسی و ارزیابی کسب و کار و مشخص شدن نقاط ضعف و قوت وقت آن است که برنامه ریزی مجددی برای توسعه کسب و کار و ورود به بازارهای جدید داشته باشین. میتونین محصولات یا خدمات جدید اضافه کنین، بازارهای هدف خودتون رو بیشتر کنین، و یا از روشهای تبلیغاتی جدید برای جذب مخاطب بیشتر استفاده کنین.

قدم دهم، افزایش اعتبار :

با حضور در شبکه های اجتماعی مختلفی که مخاطبین مد نظر شما در آن حضور دارن و با تولید محتوا و ارائه اطلاعات ارزشمند به مخاطبین حاضر در این حوزه، میتونین شهرت و اعتبار مجموعه خودتون رو افزایش بدین.

بنابراین باید حضوری فعال در تمامی عرصه های فضای مجازی داشته باشین و از هر بخش برای داشتن یک تریبون قوی برای ارتباط با مخاطبین استفاده کنین.

شاید این ده قدمی که براتون ترسیم کردیم کمی گیچ کننده به نظر بیاد و سوالات زیادی در ذهن شما ایجاد کرده باشه، اگر این طور است میتونین پایین همین صفحه در قسمت دیدگاه ها نظر و یا سوالات کوتاه خودتون رو ارسال کنین تا پاسخ اون رو تقدیم شما کنم.

اگر هم فکر میکنین به یک مشاوره و مکالمه اختصاصی نیاز دارین میتونین از منوی مشاوره کسب و کار یک وقت مشاوره رزرو کنین تا کاملتر این مراحل رو براتون توضیح بدم و دقیقا بهتون بگم برای کسب و کار آنلاین خودتون چطوری و از کجا شروع کنین.

امیدوارم از خوندن این مقاله لذت برده باشین، ارادتمند رضا نکوئی

رضا نکوئی

رضا نکوئی

مدیر و مدرس سایت صفر تا هزار کسب و کار ، از سال 1380 در کار طراحی ، تبلیغات و بازاریابی هستم ، از سال 1390 طراحی سایت و در کنارش تولید محتوا انجام میدم
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها